keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Ajan tuhlausta ja kaarnalaivoja


On olemassa kolme tapaa tuhlata aikaa, mutta vain viisi tapaa tuhlata rahaa. Kaarnalaivan, samoin pajupillin, valmistaminen tuhlaa taatusti aikaa mutta ei rahaa.

Mitä rahan tuhlaamiseen tulee; juustot, sadeasut, koirien töppöset ja keinokuitu ovat suurimpien joukossa, samoin lyhytelokuvat. Nuorison harrastamiin ns. seksitouhuihin menee yleensä molempia - ja paljon.
Kysynkin siis onko järkeä tehdä lyhyitä seksielokuvia, joissa on kaarnalaivoja ja juustoa vain siitä syystä että niitä voidaan näyttää yleisradiossa? Ennen oli juusto erikseen ja seksiä ei ollut elävissä kuvissa.

Kaarnalaivoissa oli sitä vanhan ajan viattomuutta, niitä ei veistelty seksin takia vaan lapsenomaisesta innostuksesta. Nykyisin näiden seksijuustolaivojen aikakaudella eletään kuin pellossa, mutta ennen me saatiin selkään kun ei oltu pellossa vaan aikaa tuhlaamassa siellä joella kaarnalaivojen kanssa ilman seksiä.

Mummo löi meitä hohtimilla rystysille kun syötiin sialle jouluksi säästettävä juusto omiin suihimme ilman seksiä, vaikkakin kuvaajan läsnäollessa.
Published with Blogger-droid v1.5.8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti