tiistai 14. syyskuuta 2010

SM-kiſat

Yritin kuuskeetluvulla järjestää Hauhossa karsastuksen SM-kisat, mutta projekti kaatui kunnanvaltuuston vastustukseen. Karsastuksen silmämäärä oltaisiin punnittu silmämääräisesti ja henkisestä puolesta olisi saanut tyylipisteitä. Hauhossa oli muutenkin siihen aikaan hengellistä liikehdintää, joka oli tietääkseni kytköksissä partioliikkeeseen.

Hauhon partioherätyksellä oli kaiketi niin paljon vaikutusvaltaa että sisäministeriöön asiasta lähettämäni valitus jätettiin kokonaan käsittelemättä. Sepä ei tätä poikaa haitannut pitkään, sillä Krakovasta löytyi pian sopiva paikka ja taso laajennettiin samalla EM-kisaksi.

Osanottajia oli vain yksi, joka oli ilmeisesti tsetseeni joten se joutui kisaamaan erityisluvalla. Se oli sattumalta myös kisahallin talonmies ja sellaista ylpeänä sorttia ettei huolinut sitä hirvenlihapalkintoa vaikka yritin elehtiä.

Niin oli kierot silmät ja harvat hampaat sillä ukolla että hirvitti ja yöunet meni tietysti. Jätin ne hirvenlihat piiloon katsomon alle, jos vaikka se sieltä ottaisi kun muut eivät näe.

Sen perästä en ole järjestänyt kisoja, paitsi Nauvon naaraukset monena vuonna. Ne tosin on vakuutussyistä luokiteltu kansanmusiikkijuhliksi.
Published with Blogger-droid v1.5.9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti