torstai 25. maaliskuuta 2010

Testis-fiikuna

(Val.pat.huom: kyseinen manuskripti on peräisin hyvältä ystävältäni ja tieteenharjoittajalta, mesenaatilta, harrastelijakätilöltä ja arvostetulta ampumahiihtäjältä herra F. E. Kirchendüngeriltä. Se sopii luettavaksi lokikirjani ensimerkintänä, jotta lukija ymmärtää tarkastella asioita oikeanlaisessa kosmoloogillisessa viiteraamissa.)
On nimittäin olemassa sellainen lintu kuin testis-fiikuna, eli munahaukka. Nimestään huolimatta se on läheisempää sukua kirsikalle kuin haukalle tai muille päiväpetolinnuille. Testis-fiikunalla ei ole penistä, kuten useimmilla muilla linnuillakaan, mutta muista linnuista poiketen sillä on ihan helvetin isot kassit. Todella isot. Itse asiassa kivekset muodostavat noin 15% sen kokonaismassasta (18% jos pussi huomioidaan), kun esimerkiksi ihmisellä osuus on alle yhden promillen.

Munahaukan tunnistaa huudosta kviiiir-iiiik! Se on nykytiedon valossa yksinomaan tuskallisesta oksalle laskeutumisesta syntyvä parahdus. Sen testikkelit nimittäin roikkuvat hyvin löysässä pussissa kuin vanhalla miehellä, ja aina laskeutuessaan se kolauttaa ne oksaan, kiveen, räystääseen ja milloin mihinkin. Ottaen huomioon, että kärsimyksen määrä maailmassa on vakio, on erittäin huolestuttavaa että testis-fiikunakanta on romahtanut joka puolella maailmaa.

Kaikkea elollista yhdistää emotionaalisella tasolla ns. kvanton-säikeet eli ajostarttuimet. Koska ne eivät voi enää kiinnittyä läheksään yhtä moneen munahaukkayksilöön kuin ennen, ne seuraavat monsuuneja ja reittilentoliikennettä ihmisasutusten luo. Siellä ne tyypillisesti lymyävät lastauslaitureilla ja satamissa odotellen esimerkiksi paikallisen rotariklubin ohimarssia. Kun aika koittaa, kvantonit tarraavat kiinni ihmislaumaan istuttaen epäilyksen siemenen ja pahan mielen siihen.

On erittäin todennäköistä että Vatikaani on kvantonien suhteen yliedustettua aluetta seuraavista syistä:

A) Vanhojen etruskialueiden liepeillä elää populaatio härmäkonnia, eli sammakkoeläimiä jotka aiheuttavat yli puolet kaikesta maailman ironiasta.
B) Vatikaanissa on keskimäärin kaksi paavia neliökilometria kohden, mutta samalla paaveja on vain yksi. Yhdistettynä ilmastonmuutoksen lisäämään ilmavirtaamaan on tilanteen aiheuttama paradoksipaine aiheuttanut pysyvän matalapaineen rintaman alueelle.
C) Ihmiskunnasta riippumaton objektiivinen häpeä eli ns. objektoangsti kasvaa turistien vyölaukkujen kanssa positiivisesti korreloiden.


Ironista on (kts. härmäkonnat) että Vatikaania salaisesti ylläpitävät ruusuristiläiset ovat osaltaan tahallisesti vauhdittaneet munahaukkakatoa maailmassa, mutta eivät osanneet huomioida nimenomaan Vatikaaniin palautuvaa takapotkua. Suurin osa ruusuristiläisistä on ylipainoisia tai lihavia, jolloin gravitaatiolinssi vääristää kvanton-säikeiden luontaista muotoa, aiheuttaen uuden sukupolven ennen näkemättömiä spirellokvantoneita.

Jungilainen synkronia suositun pastamuodon kanssa ja Italian maantieteellinen sijainti Vatikaaniin nähden aiheuttaa molemminpuolin ilmiötä vahvistavan vaikutuksen ja noidankehän, sillä spirellopastasta lihovat italialaiset lisäävät gravitaatiolinssin tehoa ja vääntävät kvanton-säikeitä yhä spirellomaisempaan muotoon.

Ehdotan ratkaisuksi ongelmaan härmäkonnien sosiaalistamista. Siinä vaiheessa kun härmäkonnat nauttivat spirellopastaa rintarinnan ihmisen kanssa on hyvin todennäköistä että niiden ironistinen vaikutus saa spirellokvantonit käyttäytymään ikäänkuin jousina, jotka pehmentävät munahaukan kasseihin kohdistuvia iskuja siten, että lajin elinkelpoisuus paranee.

Varoituksen sana: vaikka munahaukkojen populaatio kasvaa, vähenee niiden kärsimys samalla ja tilapäisesti lisää ihmiskunnan kärsimystä. Hätätilanteessa voidaan perustaa ryhmittymiä, jotka antavat luunappeja munahaukkojen kiveksille, jotta päästään pahimman yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti